Glavni meni
Domov
O podjetju
Prodajni program
Prijava

Dokaz kakovosti

 

Prodajni program

Naš prodajni program obsega različna področja, o nekaterih si lahko malce podrobneje preberete na tem mestu. Vsekakor se trudimo, da bi vam pri izbiri izdelkov bili sposobni svetovati in izbrati najprimernejšega za vas.Blagovna znamka Orgran Natisni E-pošta
Beno ledeni čajIzdelki blagovne znamke Orgran so na voljo že v več kot 50 državah. Njihova posebnost je, da ne vsebujejo alergenov, ki nekaterim ljudem povzročajo cel kup preglavic v življenju.
Preberite več...
 
Cvetlični med Pislak Natisni E-pošta
Med Med je pridelan v Sloveniji na obronkih Pohorja in Haloz. Čebelarstvo Pislak je čebelarstvo s 60–letno tradicijo in dobro čebelarsko prakso.
Preberite več...
 
Čaji fratra Bernarda Natisni E-pošta
Čaji fratra Bernarda Nudimo vam porcijski in gastro program odličnih sadnih in zeliščnih čajev fratra Bernarda.
Preberite več...
 
Eurocrem Natisni E-pošta
Eurocrem Priljubljeni čokoladni namazi, tradicionalni namaz z lešniki in mlečno čokolado, namaz generacij, in prigrizki italijanskega podjetja Gandola.
Preberite več...
 
Žitne rezine Fly Natisni E-pošta
�itne rezine Fly Vse žitne rezine Fly so bogat vir vlaknin. Nekatere žitne rezine Fly so obogatene z antioksidanti vitamina C in E, druge pa vsebujejo kalcij, potreben za pravilen razvoj zob in kosti.
Preberite več...
 
 
 
Impuls, Domžale, d.o.o., Puchova ulica 3a, Zg. Jarše, SI-1235 Radomlje
Tel.: 01 56 22 130, Faks.: 01 56 22 131, E-pošta: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript